boosta kroppen med massa bra näring

Processed with VSCO with av4 preset

hur underbart att min gulliga lilla svärmor gör eget tee till oss, hon torkar olika kryddor <3

Processed with VSCO with av4 preset

en sak jag längtat efter här hemma, att ta hand om mina blommor.. 

Processed with VSCO with av8 preset

men nu ska ni höra så lyckligt, jag har blivit med en ny mixer plus massa massa bra saker till i en maskin. Ska bli så spännande att testa! 

Processed with VSCO with av8 preset

mysigt och stå och laga mat ihop, mina tjejer och jag 😀 

Processed with VSCO with av8 preset

Kale, kale, kale.. låter lite bättre än grönkål, eller ? 

Processed with VSCO with av8 preset

älskar att tärna halloumi så här när man ska steka det

Processed with VSCO with av8 preset

och riva i citronskal i mat <3

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Processed with VSCO with av8 preset

Hej gullisar! 

Ett skepp kommer lastat med en magisk snabb-spaghetti. Grönkål har varit lite på ”hold” för mig ett tag nu. Men nu är jag så sugen! Är ni det? Boosta kroppen med massa bra näring. Jag var på ett galet roligt träningspass förut idag som jag ska visa sen, så kände hur hela kroppen var sugen på riktig mat. Man kan välja vilken pasta man vill, typ bönpasta eller annat. Men det här är så simpelt och gott!

Gör så här: koka din spaghetti, fräs 3 hackade vitlöksklyftor, 1 gullök, 1 halloumi i en stekpanna sen i med massa massa massa grönkål, riv i citronskal och pressa i 1/2 citron och 1 dl vispgrädde. Smaka av med salt och svartpeppar. Sen lägg upp på tallrik och toppa med rostade pinjenötter, färsk basilika och nyriven parmesanost! ALDENTE 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!