Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En sak att göra ihelgen!

 

Kan ni tänka er nåt så bra som en stor råraka? En att dela på en hel familj. En som nästan lagar sig själv. Och som smakar magiskt gott! Ett perfekt sak att göra ihelgen.. till en kall fräsch tomatsallad och nån bra sås, eller som dom andra här åt kött. Man kan ju självklart lyxa till det och äta det som en råraka – löjrom, rödlök och creme fraiche ♥️

Gör så här: Sätt ungen på 200grader. Skala och riv fast potatis på största delen av rivjärnet, salta potatisen. Lägg din potatis i en ren kökshandduk och tryck nu ut all vätska.  Värm en stekpanna med smör och låt det bli brynt, lägg i all potatis i stekpannan på hög värme och stek till det fått en yta och vänd på den. Nu har båda sidorna fått fin färg och låt det sista bli klart i ugnen. Nu kan du göra det goda du vill ha som en fräsch sallad och god sås etc.. Toppa med gräslök sen när du tagit ut potatisen!

Njut ♥️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Mode
    Paulina Forsberg
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Sara Che
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Hälsa
    Joanna Swica
    Home
    Jannike Ebbing
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Lifestyle
    Mitra Javadi
    Mode
    Emma Danielsson
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Imane Asry
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson