Nu är det faktiskt bara 4 dagar kvar till skärtordagen så inte bara för att pigga upp denna gråa söndag med färger så tänkte jag visa er vad vi gjorde för påskigt förra året. Här är lite backstage bilder hemifrån mig från det som var med nu i tidningen ELLE mat & vin som jag satt och bläddrade vid middagen. Titta vad fint Lisa har backat!! Man kan säga att det är mycket förberedelser för en liten plåtning. Bara att vara ute i god tid är en sak. Det här var mer än ett års sedan vi hade fullt hus hemma med allt möjligt fint som min mamma som jobbar som stylist plockat ihop. Allt från nyheter och roliga påsk inspirerade ting där Tina Nordqvist målat en duk för plåtningen. Så kom mäster bakerskan Lisa med helt dom mest väldekorerade och goda bakelserna, recepten hittar ni på hennes blogg! Jag har bara på äggtoddyn som mamma gjorde;
• 6 st äggulor
• 1 dl + 1 msk råsocker
• 1 msk rom eller konjak om man vill.
Vispa äggulorna och sockret hårt tills teddyn är ljus, fluffig och pösig, nästan vit. Smaksätt eventuellt med rom eller konjak. Strö över lite råsocker på toppen innan servering. Så här satt jag, min syster Frida och Lisa och götta i oss en hel del gott medan Anne Nyblaeus fotograferade 🙂