Hoppla nu kan jag gå igen! Tack Per naprapat, det första jag gjorde var såklart att gå och se vad kylen hade att erbjuda min till lunch 😉 Så förutom all stödtejp som sitter på min rygg så sitter jag mätt och belåten efter denna goda tonfisk sallad. Själva huvud- ingrediensen är nog svårt att klura ut för er men ett hett tips! Det kanske t o m kommer låta lite dumt nu men solroskärnor och pumpafrön är det… rostade! Jag använde mig av en burk tonfisk och en drös med frön i. Och dom ska hällas i när dom är varma så dom lämnar av sig så mycket smak som möjligt. Medan dom ligger på plattan och rostas så hackade jag ner lite rödlök, majonäs, citron, små broccoli bitar, salt och peppar. Viktigt att jobba in allt i tonfisken så det blir mycket smak av allt. Jag ville inte ha för krämig röra av tonfisk så därför valde jag bara lite majonäs. Till detta blev det kokt potatis, ägg, bland- och romansallad 🙂
• 1 burk tonfisk
• 1/3 dl solroskärnor & pumpakärnor
• 1/2 citron
• 1/2 rödlök
• 2 msk majonäs
• 1 dl broccoli
• salt & peppar