Som jag nämnde för er så har vi kört ner alla möbler till vårt hus i Spanien så detta blev resultat här hemma. Picknick på vardagsrumsgolvet. Mysigt värre! Hittade en filt och lite puffar som vi kunde ha som bord. Bella hunden var väldigt nöjd som fick sitta med. Och husse var glad för maten så det blev en lyckan middag även fast vi inte har möbler 🙂 Denna ärt-hummus måste ni testa. Kan man ha till många olika rätter eller faktiskt bara som en dipp. Idag använde jag min inte av chili men det är ett tips för er som gillar när det hettar till.
- frysta ärtor
- fetaost
- pumpakärnor
- västerbottenost
- basilika
- salt
- nymalen peppar
Börja med att skölj ärtorna men dom får gärna fortfarande vara kalla. Mixa den och låt stå tills den inte blir kall. Perfekt tid att koka quinoa och göra resten av middagen. Ärt- hummusen går även att göra med edamame-bönor som jag gjorde HÄR så testa er fram vilken ni gillar bäst. Men älskar hur grön och skön det är 🙂