God förmiddag på er! Här kommer en chiapudding, och inte vilken chiapudding som helst.. En som smakar lite likt morotskaka (!!). Ja ni läste rätt.. Jag testade att bara ta bort allt det där som är onyttigt i morotskakan och bytte ut till chiafrön och krämig kokosmjölk. Så fick den stå övernatten så moroten gav smak. Slurp sa det imorse! Det var lite mörkt så fick ta ljuset på fönsterbrädan där även ett par fina blommor stod och ville ha ljus..
- 4 msk chiafrön
- 8 msk riktig kokosmjölk altv. havremjölk
- 1 tsk kanel
- 1 kardemumma
- 1 morot
- apelsin skal
Riv moroten på den minste på rivjärnet, detsamma med apelsinen. Sedan i med resten och blanda väl. Låt det gärna stå över natten för mest smak av moroten annars vänta bara tills chiafröna är färdiga! Bra måndags -start för mina smaklösare och hoppas detsamma till era 😉