Då var det dags för primörer igen. Så här skulle jag kunna äta varje dag! Massa massa gott, med massa olika färger och nyttigheter. Finns det någonting bättre än att äta sig mätt på någonting nyttigt? När magen och kroppen blir glad av det man stoppar i sig. Såg så läbbig film idag när man testa att skölja av ett äpple i kokhett vatten för att se vad som fanns runt om, typ som glansigt lim – bara för att kunna sälja och att dom ska hålla sig längre i butik. Nu tror jag dock detta var i USA men tänk på att skölja frukt, grönt och bär innan ni äter eller bjuder på dom. Allt detta som ni ser på bilden var direkt från rabatten och smakade såklart ljuvligt. Bästa knepet för att göra det så lätt som möjligt och så där saftigt som man vill är att göra små bollar ( med folie) med alla primörer, färska kryddor och ha i en härlig smörklick och olivolja. Låta det vara och mysa i ugn i ca 40 minuter innan det ska avnjutas ð
- rödbetor
- lök
- vitlök
- potatis
- bönor
- morötter
- tomat
- färska kryddor
- smör
- olivolja
- salt
- peppar
- toppa med parmesanost