NU NI, här kommer bästa lax receptet alla älskar. Ha antingen fryst eller färsk lax, lägg i en form
koka snabbt ihop en sås och ha i formen med laxen
toppa med lite citron och ställ nu i ugnen i ca 15 minuter på 215 grader
OMG så smarrigt det här blir
och ni kan ju föreställa er om man även lyxar till det med lite löjrom på toppen
Hej kära kära ni!
Det här måste ni ta att spara och testa. Perfekt att göra extra att ha med i matlådan, eller när man har besök. Den här går inte att misslyckas med. Det blir saftigt och så gott! Gott med både kokt och klyftpotatis i ugn till. Man behöver verkligen inte göra så mycket för att maten ska bli klar. Jag är ju så imponerad på alla som lägger mycket tid och engagemang på att laga mat! Jag är ju raka motsatsen, ska gå så fort som möjligt, helst få ingredienser, med såklart massa kärlek. Den här är alltså ett snabb recept, ca 20 minuter tar det hela.
Gör så här: Sätt på ugnen på 215 grader. Ta fram en plåt, lägg din lax där i. Koka ihop 2- 3 dl crème fraishe, 2 dl mjölk, 1 pressad citron, 2-3 msk hummerfond, smaka av med salt ca 1 tsk. Häll det i din form med lax och ställ in i ugn i ca 15 minuter, men såklart lite längre fall laxen är fryst. Ta fram och ha svartpeppar och även löjrom på ♥️ Klart!