där i bakgrunden ser ni ev favvo, citron olivolja salt och svartpeppar som man ”masserar” in i broccoli..
sen var det dags för lite grill, morötter, sparris, halloumi och lök
så mysigt att sitta utomhus och äta tycker jag, håller ni med?
grillmästaren Ludvig
så lyckligt att dom har en cykel på min systers gård ism Alba glatt lånar varje gång
ej tjej som precis typ lärt sig att äta potatis, jag tror ju verkligen på det här med att lära sig äta saker.. så vi har testat och testat och nu tror jag den sitter. Hon har nämligen totalt ogillat det innan!
vi andra åt grillat med potatismos till, det vill säga att potatismos har hon inte lärt sig än..
Hej gullisar!
När en middag slutar med att det är grillat på menyn, det är ju så ljuvligt! Det var precis så det blev igår. Vi stod i butiken små hungriga och lite sugna på allt möjligt. Det vill säga grönt, grillat och potatismos! Så kvällens tips till helgen att äta; en varm potatismos med grillade grönsaker och halloumi. Kära nån så gott! Det gäller ju att gå till den där magiska potatismosen, sen är det all in på massa gott till! Typ broccolin, haricoverts nån sås och då massa olika grönskar på grillen, och juste – halloumi.
Gör så här: Skala din potatis, den ska vara potatis för just mos, koka den med saltat vatten. Häll av när dom blivit mjuka, mosa endast med gaffel och nu ska du kokainhop lite vispgrädde med lite smör, salta och riv i muskotnöt. Sedan blandar du i det i din potatis, lite i taget.. till du har din perfekta potatismos. Fall du vill lyxa till det så knäck i en äggGULA i slutet och blanda runt. Smaka av med salt och vitpeppar <3