Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hello you

b1cd947ea6edcd3b3b4de0e234f2aac8_980x0_c_85_s_v4

 

Hej och Välkommen! 🙂 För er som följt mig från Modette och alla nya som kommer här på Metro Mode! Känns helt sjukt kul och göra något nytt och speciellt här bland alla andra duktiga drivna bloggare! Jag älskar att få inspirera och det är framförallt i att nyttig mat inte är tråkig eller svår. Som denna lilla kombo jag satt och åt till frukost smörgåsen. Färgglad, nyttig och massa gott är vad ni kommer att få se, fast mer recept såklart! Blev bara så lycklig igår när jag hittade persika då det är min favorit! Men vi får hålla i oss ett tag till för att få dom där saftiga och smakrika..

Ni får gärna fråga mig och skriva om det är någonting extra som ni vill att jag ska få med! 🙂 Jag gillar att skriva med små tips att tänka på när det kommer till maten. Som här är avokadon som jag skulle tipsa om. Alla vet nog att just avokado har bra fetter och vem tycker inte det ser gott ut när man lägger till just avokado på salladen. Bra knep att lägga dit om det ser tråkigt ut. Men också snällt för att tänka på dom du bjuder maten på. Avokado är en riktig superfrukt med mycket näringsämnen, vitaminer, mineraler, och antioxidanter som är bra för blodet, huden och håret.  Man kan ju säga att avokado är bra för skönheten då den förebygger rynkor! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind