Variety of tuna recipes

IMG_8698 IMG_8701 IMG_8708 IMG_8728 IMG_8733 IMG_8738 IMG_8758 IMG_8761

 

Tittut! Här sitter vi och njuter en simpel lunch. Det var en stor härlig omelett som vi slängde ihop också. Men det var nämligen så att den såg inte lika god ut som den faktiskt var.. det var jag som skulle vända den lite. Ni kanske förstår att det slutade inte så bra den där vändningen.. Fail sa jag bara och mumsa i mig den istället. Eller inte bara jag, det här är fortfarande från landet igår. Som ni ser på dom fina tapeterna och porslinet. I den fina stor fina tekoppen har jag slängt ihop den goda tonfisk röran som jag visat er förut. Den är så god så känns dumt och ändra på ett vinnande koncept. Och det var just dom ingredienserna som vi hade. Receptet hittar ni HÄR

Fast vi hade faktiskt inte forellrom så ni kan annars göra DETTA

Synd att jag inte vet vart man köper det där brödet.. Det var magiskt! Något litet bageri ute på Ingarö sa dom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!