Salad delux

IMG_9795

 

Om jag skulle sitta fast på en öde ö och bara fick välja en rätt som serverades varje dag skulle det ju helt klart blir sallad, typ just den här. Eller kanske lite pinjenötter i oxå.. Bästa jag vet är en sallad som är sprängfylld med olika goda ting! Fast om jag skulle säga till Mira att jag skulle välja det skulle hon säga – ”FUSK, man får bara välja EN sak typ kyckling och avokado att ha på en öde ö”. Som sagt så är jag inte och äter den här på en ö utan det var  på Miras gård, utan min kamera.. Så en snabb bild med mobilen för att ge er lite sug på en mega sallad till lunch eller middag idag innan helgen kommer.

Tycker dom där polka-betorna är så fina och piffar ju helt klart upp! Sen är fikon så härligt och ha i sallad tillsammans med fetaost och avokado! Sedan stimlades det på en god hemmagjort pesto. Vill ni ha recept på enkelt pesto så tryck HÄR

Vad hade ni önskat om i satt fast på en öde ö resten av livet? 3 st får nu välja.. och vatten finns! Synd att  löjromstoast inte fanns..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Salladen ser helt fantastisk ut, är polkabetorna rå? Jag skulle välja mjölk (eller helst att ta med en ko) så en kan göra alla mejeriprodukter själv haha, ägg (eller hellre en höna) och sen avokado, den kan man ju odla om i all evighet om man tar hand om kärnan 🙂

  Tuva 2015-07-10 10:21:54 http://www.tanttuva.se
  Svara
  • Svar på Tuvas kommentar.

   Åh dom är verkligen fantatiska, dom ska vara okokta och skäras upp i tunna skivor, blir dom så där knapriga och goda! 🙂

   Smart med en hel ko, det sa någon annan med.. Duktig som ändå också tänker på att odla, plus poäng till dig 😉

   foodjunkie 2015-07-11 10:50:11
   Svara
 • Hmm om du menar tre saker som man dessutom har möjlighet att tillaga på valfritt sätt så skulle jag ta med kyckling för att det är gott och bra, havrgryn för att kunna göra gröt (det finns ju vatten) och sen broccoli tror jag för att få lite vitaminer. Hoppas på att man även har tillgång till salt 😉 haha

  Elin 2015-07-09 15:46:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!