On the beachwalk

IMG_9900 IMG_9909 IMG_9910 IMG_9913 IMG_9914 IMG_9919 IMG_9931 IMG_9936 IMG_9957

 

Idag kändes det verkligen som söndag här hemma, även nere på stan då mycket är stängt här på söndagar. Deras vilodag här och det tog vi också på största allvar. Vi har tagit det väldigt lugnt! Dom här bilderna är ifrån fredags när mammorna, barnen plus Maxinne tog oss in till Marbella stad för att strosa nere vid strandpromenaden och även äta.

Vem blev inte sugen på en sådan där tunn fin pizza lagom till söndags middag… Det är min favorit, tunn pizza!  Jag ska inte klaga då jag satt och åt en sallad jag ätit där förut, som är utsökt god. Väldigt stor också.. ni vet när äter och äter och den inte tar slut, så stor var den. Om ni vill veta vad som var i så finns det HÄR

Själva restaurangen är väldigt härlig på kvällen och dagen, den heter Cappuccino.. Någon som vet vad det det är för kedja? Den finns nämligen på fler ställen på vår planet, exempelvis Ibiza.. Dit är Vegas pappa på väg just nu när jag skriver  detta med vår båt. Så nu är man inte bara en orolig nybliven mamma utan nu är jag ju orolig för vågorna ute på stora havet. (Lycka till Älskling, vi hejar på er och skynda dig hem!) Om ni besöker just denna så kanin titta ovanför er, där ligger nämligen en till restaurang som jag vill tipsa er om, Tahini!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!