Lovely bulgur

IMG_2002 IMG_2009 IMG_2016 IMG_2027 IMG_2029 IMG_2030

 

Här är dom, dom älskade rödbetorna! Kan ju erkänna att jag öste på med mer rostade pinjenötter efter bilden. Men man såg dom knappt med den fantastiska bulgurn jag åt. Ni glömmer väl inte den, bulgur alltså? Den är så god till så mycket. Mättar på ett härligt sett och nyttig. Det har jag sagt till er förut men tipset idag är att göra maträtter med bulgur. Här blev min enkla lunch. En botten av massa härliga små krämiga pluppar aka bulgur. Inte vilken som helst heller. Det är min sambos gulliga mamma alltså min svärmor som tar med sig denna när hon kommer hit i sina söta tågpåsar som hon syr själv. Det finns verkligen olika typer av bulgur, och denna är köpt mer i förorten hemma i Svedala. Sen har jag bara rödbetorna, fetaost, pinjenötter och den magiska basilikan. Det bara doftade rakt upp i näsan när jag tog dessa bilder. T o m så att det blev stark att äta på den..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åhh vad gott det såg ut! Är det bara bulgur som är hopblandat? Eller vad är de smala långa grejerna, ser lite ut som mörka spagetti 😛

  Julia 2015-07-21 22:42:09
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Det är verkligen jättegott, men svårt att förklara dom små smala. Det är därför jag ville förklara att det är köpt i förorten och syiansk bulgur. Alla dom äter just denna och är apgod. Hoppas du hittar den, men den vanliga är såklart också väldigt smarrig 🙂

   foodjunkie 2015-07-23 02:02:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!