Summer food deluxe

IMG_2822 IMG_2820 IMG_2824 IMG_2832 IMG_2835

 

Dom andra som kom hit hade med sig stora bitar oxfile som vi grillade och jag stod för resten. Som fick bli dom där goda auberginen som jag visade i förra inlägget. Och till det blev det en stor melon sallad. En saftig och smakrik sådan. Det är bara så enkelt som att smaksätta den ordentligt så blir det så gott till maten. Även om gurka inte har den mest smakrika så passar det så fint ihop. Även paprikan som också är där i. Kanske beror det på att dom alla är så där krispiga och goda. Jag började med att göra en dressing på

 • citron
 • färsk persilja ( en stor drös)
 • färsk timjan
 • vitlök
 • salt
 • nymalen peppar
 • olivolja

Hacka upp gurkan och ha i skålen så du kan mysa in den här dressingen i gurkan ordentligt. Sedan ner med paprikan, vattenmelonen och strö över fetaost och blanda så allt tar smak nu av dressingen. Mums.. Sommarens sallad! Och sommarens potatis är ju helt klart dessa små krispiga härliga potatisar. Har visat recept för dom HÄR men gjorde en ny variant och hällde nästan samma dressing på dom istället. Hade istället för persiljan tog jag rosmarin i en stor drös. HALLELUJA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ser så jävla gott ut!
  kär dem imorgon

  Margaux 2015-07-26 17:52:23
  Svara
 • Hey!

  Älskar din blogg. Måste ha min dagliga dos.

  Du är den perfekta balansen och en stor inspiration. TACK!!

  xx

  Foodjunkie Addicted 2015-07-26 03:11:59
  Svara
  • Svar på Foodjunkie Addicteds kommentar.

   Men WOW, du är underbar!

   Miljoner TACK till dig fina Rebecka!

   Du får min att vilja få upp så mycket mer roliga recept och ting.

   Hoppas du får en grym sommar! KRAM

   foodjunkie 2015-07-26 14:04:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!