Best energy

IMG_3342  IMG_3333 IMG_3336

 

Här är ju helt klart den bästa energi- på- fyll-ningen i ett enda glas. Dom andra tog och joggade och jag hann göra dessa och natta min lilla bebis som börjar bli så stor. Tänkte att dom ska få smaka på det dom hade med sig i present. Ser ni vad som gömmer sig där i..? Mer än blåbär och kokos-chipsen.  Det är mullbär, skogen skatt kallas dom. Fyllda med järn, c-vitaminer och kalcium. Ett perfekt litet bär om man är sötsugen, vilket ni vet att jag är nu.. (Är det någon fler som känner igen sig av det där enorma sötsuget när ni ammade?) Varför jag även gjorde just detta nu när dom joggade är för att chia-pudding har mer protein och omega i sin än lax. Vilket är perfekt vid träning! Mullbären hade varit kanske bättre att dom fick smaka på innan dom sprang iväg..Då dom ger faktiskt snabbt energi, så ha några i fickan om ni vet att ni är känsliga i humöret utan mat! 🙂

HÄR är en av mina favoriter fall ni under med just chia-pudding

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag ÄLSKAR din blogg, dina texter och dina bilder!! Helt magiskt allting faktiskt. Så mycket kärlek till dig!

  Kram från mig, Isabelle

  Isabelle 2015-07-29 22:36:56 http://isabellesdrommar.blogg.se
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Wow vad du är UNDERBAR!
   Tusen tack för din fina kommentar, just för dom så blir det extra kul! Nu kommer jag somna med ett leende på läpparna! Massa kärlek tillbaka! KRAMAR

   foodjunkie 2015-07-30 01:46:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!