Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Goji deluxe

IMG_3773IMG_3809IMG_3783 IMG_3788 IMG_3795

 

Som jag skrev igår så blev jag sugen på banan-pankakor. Så det fick det bli! Med chiafrön i. Faktiskt så hade jag i lite havre-mjöl just för att bananerna var så små och hade hunnit blivit lite mörka, vilket bara gör att smaken blir godare. Dessutom så vet ju ni att dom var gula och fina bara igår, så halleluja som var inte besprutade till max för att dom skulle hålla sig gula. Utan så som man vill ha dom, rena från allt som har med kemikalier och laboratorium som möjligt. Det är ju tips med er som äter russin- köp gojibär. Speciellt och ge till era barn! Alla vet väl i det här laget hur besprutade vindruvor är… tänk då att dom torkas och ges till dom små.. Och gojibär är faktiskt lika goda som nyttiga! Perfekt och ha till allt, och just för våra kroppar och hud är det oxå perfekt. Då dom små hälsa-bären är fyllda med antioxidanter, som motverkar åldrande och ökar motståndskraften mot sjukdomar. Skulle kunna skriva massvis med bra ting med gojibär men tänk bara att dom har mer C-vitaminer i sig är en apelsin!

HÄR har ni ett recept på pannkakor om ni vill ha med mer protein i. Men annars är tips att ha i chiafrön! Men glöm inte riva lite märk- choklad på.. KRAM från  mig och Vega som var med och tog bilderna 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack för en fantastiskt fin och inspirerande blogg! Jag är nyfiken på hur mycket chiafrön du hade i till just det här receptet. Har nämligen också haft ett stort sug efter just bananpannkakor de senaste dagarna 🙂

  Frida 2015-08-04 15:03:41
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Tusen tack Frida! 🙂 🙂 🙂 Jag gjorde så många pannkakor då vi var 9 personer som ville ha.. Så svårt at säga men ska du göra själv så gör 2 bananer 1 ägg 3 msk chiafrön 🙂

   foodjunkie 2015-08-05 11:39:24
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand