Jag vet att jag redan visat er gazpasho, men vem blev lite sugen på en zucchini-toast till fylld med en smakrik färskost, eller rättare sagt mascarponeost. En perfekt kombo ihop är dom om ni, så tänkte att jag visar båda bara för det var så vi åt det. Dessutom är det ju så lätt att slänge ihop en gazpasho så passade med att göra dessa små till gästerna.
Börja med att mixa
- mascarponeost ( ricotta går också men är inte lika krämig, eller philadephiaost om ni inte hittar någon av dessa)
- vitlök
- basilika
- salt
- peppar
Fin hacka sedan ner lite gullök. Hyvla nu upp en zucchini på längden och stek i några sekunds för att få den mjuk och saftig. Jag la den på grillen, men många lager på varann om ni också ändå har grillen igång( barnen och killarna här hemma ville ha hamburgare). Rosta några skivor baugette och sedan nu ser ni på bilderna hur resten gick till ð HÄR är receptet till gazpachon.