Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Zucchini toast

IMG_3847 IMG_3857 IMG_3869 IMG_3870 IMG_3876 IMG_3877

 

Jag vet att jag redan visat er gazpasho, men vem blev lite sugen på en zucchini-toast till fylld med en smakrik färskost, eller rättare sagt mascarponeost. En perfekt kombo ihop är dom om ni, så tänkte att jag visar båda bara för det var så vi åt det. Dessutom är det ju så lätt att slänge ihop en gazpasho så passade med att göra dessa små till gästerna.

Börja med att mixa

  • mascarponeost ( ricotta går också men är inte lika krämig, eller philadephiaost om ni inte hittar någon av dessa)
  • vitlök
  • basilika
  • salt
  • peppar

Fin hacka sedan ner lite gullök. Hyvla nu upp en zucchini på längden och stek i några sekunds för att få den mjuk och saftig. Jag la den på grillen, men många lager på varann om ni också ändå har grillen igång( barnen och killarna här hemma ville ha hamburgare). Rosta några skivor baugette och sedan nu ser ni på bilderna hur resten gick till 🙂 HÄR är receptet till gazpachon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand