Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BBQ NIGHT

IMG_4063-2 IMG_4069-2 IMG_4076-2 IMG_4077-2 IMG_4080-2 IMG_4084-2 IMG_4087-2 IMG_4088-2 IMG_4090-2 IMG_4091-2

Det här är ju livet! Mat från grillen, nya och gamla vänner, familj, babbla ikapp, nattbad, gott rödvin ( Prosfor). En topp tio fredag blev det igår helt enkelt och man vakna med ett leende på läpparna! Hann tyvärr inte fota innan det blev mörkt så jag kunde dela med mig till er.. Men blixten räddade mig så jag kunde visa lite iaf. För ser ni så galet mycket kött det grillades igår.. hela 7 kilo faktiskt. Några riktiga grillmästare var på plats och tills bords sen var det bara nöjda miner så middagen blev lyckad 🙂 Jag gjorde favorit- potatisarna återigen. Så smidigt när man är många så man bara ska koka dom, krossa dom med handen på plåten. Nu ska ni ha på en dressing gjord på olja,vitlök, färska örter som – rosmarin och timjan och smaka av med salt och peppar. Och på tal om dressing så är detta ett hett tips om ni vill smaksätta era sallader på ett härligt sett. Igår tog jag mynta i för det passar så fint till vattenmelon – fetaost – gurka annars använd er av vilka kryddor ni vill i olivolja och salt och peppar. Men knepet är att mixa detta så det blir en slät och smakrik dressing.

Ett annat MUMMA tips som jag visat er förut för väldigt länge sedan så vill påminna er om – rulla bacon runt urkärnade dadlar och stek! Annars till det vi år igår gjordes dessa men så adderade jag ett ton blåbär på toppen och under en bädd av sallad!

TREVLIG LÖDRAG NU TILL ER ALLA, och hoppas ni får tag på e grill 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh jag inser ju att jag skulle tagit flyget ner till dig igår under dagen för att uppleva den där middagen 🙂 Så himla mysigt att grilla och fixa buffé med massa tillbehör så det finns något för alla, sen bara njuuuuuta!
    Jag marinerade förresten blomkål i lite olja, salt, peppar och vitlök häromdagen. Sen rostade i ugnen lite lätt. Kan jag verkligen tipsa om, blev SÅ gott!

    Elin 2015-08-08 19:37:57
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson