Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

So foodie

IMG_8011IMG_8016IMG_8021IMG_8025IMG_8028IMG_8031IMG_8040IMG_8041

 

Här kommer det mer pasta.. men vad gör det en semesterdag som denna 😉 Pastakuddar fyllda med tryffel är ju inte helt fel. Så får man fräscha till det med en stor ruccola sallad och en härlig smakrik guacamole! Guacamole har jag ju redan skrivit ut recepet på HÄR  men i denna hade jag i hackad charlottenlök vilket var jättegott! På ruccula tycker jag det passar bäst med balsamico på så det var det som var under avokado- röran. Med buffelo- mozzarella, oliver och lufttorkad serrano-skinka. Sen är det en sista touch och det är att riva över permesan på pastan!

Juste det här är så simpelt att slänga ihop. Då pastan är färska ska den ju bara kokas i cirka 2 minuter och avokadon tar cirka 3 minuter kanske, beror på hur hårda och bra gaffel man har att klämma dom med 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Home
    Andrea Brodin
    Mode
    Petra Tungården
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Hälsa
    Foodjunkie
    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Mathilda Weihager
    Hälsa
    Fannie Redman
    Mode
    Emma Danielsson
    Man
    Niklas Berglind