Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Exclusive spa and yoga

_DSC0061 _DSC0067 _DSC0068 _DSC0072 _DSC0084 _DSC0088_DSC0107_DSC0116 _DSC0117 _DSC0126 _DSC0133

 

NAMASTE! Vill säga namaste till Grand Hotell, deras yoga och spa avdelning! Även till min kropp att den är så fungerande efter en graviditet. Det fick jag känna på lite igår då jag var och hade den här lyxiga avslutet på min dag. Sen tack till min syster och pappa som passade Alba!

Det här var verkligen någonting som vi alla borde gå och göra. Yoga och sen bokstavligen HOPPA i och simma. Det var så skönt för kroppen och knoppen. Dom har verkligen lyckats att fånga det här lugnet här nere. Mår nästan lite oförskämt bra nu i kroppen och längtar redan till nästa yogaklass. Även om det inte blir på lyxiga Grand hotell så är det ett tips till er att besöka och boka in ett pass eller gå på gymmet innan ni spa’ar er. Bada i 15 grader kallt vatten och sedan in i bastun var det vi gjorde direkt efter yogan sen in till poolen. Det vi var på hette YIN- yoga och det handlar mycket om att stretcha. Precis vad min stela kropp behövde!

Vi fick som snacks en stor härlig grön smoothie och massa raw- food- bollar. Det är ju någonting jag älskar så ni kan ju ana hur gott jag somnade med min lilla älskling sen när jag kom hem. Så otroligt hur man kan sakna någon så fort jag gick utanför dörren. Visste att hon var i trygga famnar så jag kunde verkligen koppla av. Hinner ni koppla av någonting i er vardag? Utan att behöva besöka ett spa? Hoppas ni hinner ge er själva kärlek om dagarna och tackar er själva för det ni klarar av. Ska in ge er själva en belöning så besök detta spa och njut!

HÄR hittar ni recept till härliga bollar nu när denna tid kommer. Ett par favorit raw-food-bollar faktiskt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Heter hon inte Vega. ?

  Jossan 2015-10-02 07:16:56
  Svara
  • Svar på Jossans kommentar.

   Hej Jossan! Det var tanken men det blev sen tillslut Alba 🙂 Jag har gjort ett inlägg om det här på bloggen så förstår om du missat det att det blev ett frågetecken.. Men där skrev jag lite varför och ni är hon vår lilla Alba <3 Kram från oss och trevlig helg

   foodjunkie 2015-10-02 09:46:11
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt