Bowl with antioxidants

_DSC0186_DSC0171 _DSC0184 _DSC0180 _DSC0179 _DSC0176_DSC0204 _DSC0207

 

Man ska ju leva som man lär.. Och det har jag väl gjort fast ändå inte. Jag har nu varit hemma i en vecka och jag har fortfarande inte varit och storhandlat. Dom som känner mig vet att min kyl jämt är fylld och allt står i ordning. Nu har jag varit runt och testat väldigt många restauranger, och ätit hos andra (väldigt mysigt). Vet inte vad det har gjort som har tagit mig sån tid att ta mig till matbutiken. Kan bero på att min hiss är ur funktion och det redan är krångligt med barnvagn.. Men en sak jag har iaf gjort dessa dagar är att ha ätit bra. Tror min kropp var sugen på det efter all tapas i Spanien 😉

Nu som sagt kliar det i mig att få laga massa olika rätter men det var tomt förutom i frysen. Min mage kurrar oftare nu än den någonsin (amningen) gjort så det har blivit några sådana här eller gröt när suget slår till. Detta är en blåbär och jordnötssmörs smoothie. Eller nä det är så mycket mer;

 • frysta blåbär i stort lass
 • en matsked jordnötssmör
 • en matsked spirulina
 • en matsked rödbetspulver
 • några frysta mango bitar
 • vatten

På toppen ser ni att det är pumpakärnor, solrosfrön, rostade kokosflan och gojibär. Så himla glad för att mina hälso- produkter från Fitnessguru kommit hem. Ska visa er mer om det sen. Väldigt mycket nytt hade dom nämligen som jag kan tipsa er om 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!