TÄVLING till er

IMG_1444Gråter glädjetårara med syster för det är så jobbig magövningIMG_1458

Alba har fingertopps-känsla för fina tingIMG_1466

Lika starka alla tre IMG_1473

Värsta och bästa stretchingen efteråtIMG_1498

Lunch när jag kom hem sen blev av resterna från lördagsmiddagen. Älskar rester!

 

Jag har hittat rätt! Som jag har längtat, och har fått testa mig fram hur jag ska göra med min träning. Det är inte lätt att hitta kraften eller tiden nu när man har bebis. Men det gäller ju även när man jobbar.. innan, efter eller på lunch är ju då det fungerar då. Nu har det varit svårt att få till det för att har inte någonstans att lämna Alba, eller kanske är det jag som inte velat, jag vet inte.. Men här är hon så välkommen och det säger ju ganska mycket hur detta gym är. Vi längtar redan till nästa pass och idag fick jag veta att fina Fannie även börjat blogga här på Metromode, VÄLKOMMEN från mig och Alba!

Jag nämnde även för henne idag att jag skrivit här bloggen att dom på Kampsportslabbet är så proffsiga då man börjar med att få gå till en naprapat som har lite samarbete med dom. Och att jag nu fått mail av er läsare om vart detta var för han var så otroligt duktig. Då blev dom så glada att dom ville ge er en present, eller er var fel ord även om dom vill ge er alla så är tanken nu att ni ska få TÄVLA om att få ge mig en förklaring om varför just DU ska FÅ gå till deras naprapat PLUS uppföljning på Kampsportslabbet vad man ska tänka på i framtiden. Det är nämligen så att naprapaten Jonas skickar vidare hur ens kropp såg ut till Fannie och Kevin på Kampsportslabbet så dom vet sen hur man tränar på rätt sätt! HUR J*KLA GRYM PRESENT TILL NÅGON AV ER? Så nu är det bara att skriva någon bra förklaring till mig så ska jag och dom välja sen på måndag nästa vecka, alltså den måndagen den 26:e. LYCKA TILL och kram 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! ÅH vad jag skulle bli glad om jag vann denna tävling! Jag är studerande och sitter många timmar om dagen och pluggar intensivt. Försöker komma upp och stretcha i mellanåt och stå på händer etc just för att inte bli stel, MEN ändå blir jag det. Har gått och tänkt på att mina höfter har blivit så stela senaste tiden och kom på att det är ju för att jag sitter mer än jag är van vid nu. Har vissa låsningar i ryggen också som skulle göra susen att få upp, då jag får rätt ont av dessa… Tränar mkt på egen hand men skulle behöva pyssla om mina muskler också!! Man måste se långsiktigt på sin hälsa och inte träna den gammal!
  Kram och tack för en superfin blogg som verkligen inspirerar!

  Sanna 2015-10-25 17:09:23
  Svara
 • Min man fyller 40 år 25 november och det här skulle vara en grymt bra present till honom (okej okej, nåt mer kan han väl få men det här är något han verkligen skulle uppskatta). Han tränar hårt och är värsta hälsofreaket (lite för nyttighysterisk om du frågar mig). Han har dock ganska ofta ont i rygg och axlar och att få en ordentlig genomgång vore något han verkligen skulle behöva.

  Allt gott!

  Jessica Sundberg 2015-10-22 07:42:33 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • Hej, jag skulle vilja vinna för att en gång för alla gå igenom hur min skolios påverkar min träning. Vill helst lyfta tungt och mycket pga att det är det roligaste jag vet men är alltid så himla orolig för ryggen. Pluggar och jobbar totalt 175% just nu så blir en hel del stillasittande vilket inte heller är bra för ryggen.
  Sanna

  Sanna 2015-10-21 08:17:36
  Svara
 • Världens bästa PT <3 så fina bilder!!!

  S 2015-10-20 19:27:06
  Svara
 • Hej!
  Fick mitt första barn för 14 månader sedan och har inte kommit någon varmt med min träning förutom promenader. Latheten/bekvämligheten har satt sina spår. Och precis som du har jag inte velat lämna ifrån mig min dotter, hon har dessutom varit envis med maten så har haft en liten amningstorsk :p men nu äntligen kan jag börja komma iväg så det hade varit guld att få vinna, skulle bli så glad =)

  Tack för en inspirerande blogg! Kram // Monika

  Monika 2015-10-19 20:24:12
  Svara
 • Hej!

  Vad roligt med tävling. Och en tävling som man verkligen vill vinna också!
  Jag skulle verkligen behöva detta. Jag är ganska aktiv av mig, tränar en hel del, men mycket bara går på rutin. Jag älskar verkligen min träning, kan inte vara utan den. Men känner att jag fastnat i samma spår. Blir ofta samma gamla övningar, liknade pass och börja känna att jag behöver en liten kick. Någon slags nystart. Har sen gammalt en sne höft som jag försöker jobba med. Men samma där, blir lixom samma stretch som förra gången, och gången innan det. Skulle vara helt fantastiskt att få hjälp och råd av PROFFS. Som student är det inte högsta (tyvärr) prio att gå till napratpat eller träna med PT. Så det skulle vara otroligt berikande för mig att vinna detta pris. Skulle ge en grym kick och ge inspiration till framtida träning och vardagliga liv.

  🙂

  Kram/Maria

  Maria 2015-10-19 17:58:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!