Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ABSOLUT ART

unnamed

 

Kommer ni ihåg att jag visade er DETTA för ett tag sedan? Jag är så taggad på att få fint här hemma och då är fotokonst någonting jag älskar! Men vart hittar man det eller hur går man till väga.. ? Jag vill tipsa er om Absolut Art! Så otroligt mycket och proffsigt känns det. Vi har mörkgråa väggar i sovrummet och ett badrum som är öppet till det, där ville jag hitta någon cool konst. Men vi är  tyvärr inte riktigt klara där inne så min apsnygga tavla får stå här så länge. Men nu vill jag bara ha fler…

HÄR kan ni gå in och titta på hur mycket fint det finns.. Hoppas ni får en underbar fredag nu! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!