Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

One of the best

IMG_2727 IMG_2730 IMG_2736 IMG_2770 IMG_2773 IMG_2775 IMG_2780

 

Imorse blev det en favorit frulle framdukad. Rostad bröd med skivad avokado lite salt- peppar- chiliflan på, te gjord på färsk ingefära, citron och honung, soya yoghurt med vanilj-samk ( min kille kallar det vanilj-kräm för den är så god) på den är det nya smak och den här goda muslin jag visade er och en liten kiwi till det hela. Mumma!

Jag är ett riktigt kaffe monster just nu men det här får mig att glömma kaffen.. för en stund iaf. Det handlar ju bara om hur man styr sin hjärna. Men jag älskar kaffe så ska ta en snart ändå och ingen visar att det är dåligt med kaffe, utan tvärtom. Det är väl bara skönt att veta att man inte har ett beroende tänker jag. Som ont i huvudet om man inte dricker det.. Jag ska vara ärlig och berätta att uttrycket ”latte-morsa” trodde jag betydde att man var ute och fika hela dagarna men ack så fel jag hade, det b e h ö v s kaffe för att hålla energin igång. Vet inte om det släpper när man slutar amma.. Time will tell!

När jag gjorde teet fick Alba smaka citron för andra gången och verkar gilla det.. konstigt nog, inga ”sura” miner och smaskar på för fullt. Men något ”sur ryck min” fick hon, så sött! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Gillar din blog och inspiration som du ger mig med matlagning.bord stolar är skit fina,vad köpte du dom?stor kram till dig och Alba

  Monika 2015-11-05 01:19:16
  Svara
  • Svar på Monikas kommentar.

   Hej Monika! TUSEN tack för din fina kommentar! Jag har köpt nya stolar och bord så du gjorde mig väldigt glad nu 🙂 Stolar är från Hans J Werner och heter Y-stol och bord är ifrån Kartell och vet inte vad det heter.. KRAMAR från oss till dig 🙂

   foodjunkie 2015-11-05 13:10:01
   Svara
 • vart är tallrikarna ifrån?? 🙂

  amanda 2015-11-04 18:20:42
  Svara
 • Jag är exakt likadan. Vill testa och se vissa dagar om jag kan klara mig utan kaffe, går oftast inte.
  Var är dina ljuvliga guldskedar ifrån?

  Tully 2015-11-04 01:15:10 http://Tullgull.devote.se
  Svara
  • Svar på Tullys kommentar.

   Hej Tully!
   Haha nja, iblnad går det för att jag glömmer bort kaffen och tiden bara springer iväg men det är ju såå gott med kaffe 🙂 Dom är ifrån spaninen tyvärr men jag har sett att det finns fina guld bestick på Lagerhouse! Kram

   foodjunkie 2015-11-04 15:12:05
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!