Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Goodnight my sweet readers

IMG_3254 IMG_3259 IMG_3263 IMG_3266

 

Efter den mumsiga pastan blev det lite fräscht te. På tal om ordet te, hur stavar ni det? Jag trodde länge att det stavades med H och då blir det ju engelska ordet THE.. Men såg nu på några te burkar att det går att stava så med.. Ni kan gärna skriva till mig hur ni stavar det  😉

Jag stod och tänkte när jag skar upp mandarinerna hur många mandariner man egentligen äter under en säsong.. Vi har jämt det hemma och någon som älskade det var Alba! Jag förstod henne då dom var riktigt goda men tycker det är så coolt och tänka att det här är första gången i hela sitt liv hon äter det. Man själv har ju betat av rätt mycket nu under 27 år.. Som detta goda hemmagjorda te. Det har ni sett förut men la till mynta i. Det hittar ni här !

Sov gott nu fina ni! <3

Själv börjar träningsvärken smyga sig på. En riktigt jobbig sådan då den är i ryggen. Glöm inte att träna den, så vi sitter med fin hållning och inte får ryggskador när vi bär våra älskade bebisar eller snygga väskor hela dagarna.. Jag åker inte förens tisdag så ska faktiskt passa på att gå till mitt älskade gum imorgon igen, kampsportslabbet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag brukar skriva te men om man vill stava med h vilket också är en vedertagen stavning så brukar man sätta apostrof på e:et, thé.

    Emelie 2015-11-09 07:34:11
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!