Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bra att tänka på

IMG_4618-2 IMG_4649-2 IMG_4675-2 IMG_4682-2IMG_4687

 

Hej på er fina läsare! Jag är så glad att just ni är mina och att ni kommer in här och förgyller den med både kommentarer och sedan när jag går på stan och ni vågar er fram. Jag vet faktiskt inte om jag hade vågat så blir extra glad när ni gör det.. Eller vågat kanske är fel ord. Men ni hänger nog mer om vad jag menar. Tack för att ni finns! Nu är jag på svensk mark igen och undrar jag då såklart om det någonting speciellt ni vill att jag får upp? Fick frågan om man vill äta mer Omega 3 i sin mat vad äter man då..?

Jag skulle tipsa om nu att tänkte på att få i er det ( omega – 3) mer nu när det är kallare tider, då huden lätt blir torr. Byt ut den vanliga olivoljan till linfrö-olja, i den finns det mycket och ha gärna i en matsked när ni gör en smoothie. Sen har vi såklart dom härliga små chiafröna. Dom innehåller åtta gånger så mycket omega 3 än just lax men jag skulle rekommendera lax! Valnötter är perfekt alternativ att ha till allt, smoothies, yoghurten, salladen osv. Vi har ju faktiskt så att man kan köpa kapslar också om man tycker det krångligt att tänka på maten. Jag gör båda, mina är kallpressad hampafröolja och i dom finns både omega -3 och 6.

Och på tal nu och vitaminer jag tycker man ska äta är det D-vitamin nu när solen inte skiner så många timmar om dagen längre ( om den ens skiner…). Det är ju inte riktigt som på bilderna ovan här hemma. Där stod jag och sög i mig D-vitaminer..  Fast nu ska jag börja äta mina tabletter istället och jag känner skillnad efter nån vecka att jag blir piggare! Och att huden blir bättre och knepet är då att äta zink ihop. Det är en hel vetenskap. Här ( tryck för att se) hittar ni ett annat inlägg om Omega jag gjort. KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack för svar och tips! Vi kör smothie varje morgon så linfröolja kommer inhandlas 🙂

    Lisa 2015-11-22 07:12:18
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson