Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Låt din kropp vara frisk

IMG_4991 IMG_5007

 

Det är ju bara för gott när man äter någonting som fått stå och mysa till sig lite! Som denna soppa, som gjordes i söndags. Som jag skrev så åt jag den med bitar då och nu har jag alltså mixat den och lagt i en klick smör. Älskar att ha soppa hemma nu när det är så kallt men också för att jag vet hur mycket olika godheter man får i sig. Det är ju så att kroppen hela tiden strävar att få vara frisk och välmående så det hjälper bara att hitta den perfekta balansen för att hitta dit. Att vara friskt är ju precis så en kropp ska vara det är inget mer konstigt än så. Vår kropp har ju olika avgiftningsystem, typ lungor njurar, lever.. men dom går idag på högvarv. Ni vet när jag tipsar om att dricka det här ingefära och citron varma vattnet på morgonen är det för att starta igång reningen på bästa sätt. Sen då fortsätta gärna under dagen med en smoothie och då får det gärna vara cayenne i för att hålla igång blodcirkulationen och tarmarna. Och då efteråt en soppa som exempelvis denna!

Ni fick recept på den då men hittar den HÄR fast egentligen är det bara att koka ihop grönsaker i buljong och krydda till den med chili.  Jag toppade min med torr-rosatde pumpakärnor, solrosfrön och torkade tranbär. Tranbär tycker jag har en sån härlig söt/syrlig smak och lite spännande och få tugga på i en denna soppa.

Lycka till med reningen och låt era fina kroppar vara friska 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vem vann frukosten med dig? 😀

    Sara 2015-11-24 16:10:33
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!