Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Oat is a good habit

IMG_5169 IMG_5183 IMG_5185 IMG_5198IMG_5194

 

 

En acai- bowl med körsbär och havre.. låter inte helt fel väl? Det var det som jag och min sambo åt till frulle. Även om det inte värme så mycket som man hade hoppats.. Det var tvärtom, man blev kall, precis som ute nu. Jag drack den störta kaffekoppen och ska nu bege mig ut. Ville mest in och tipsa om att ha havre i era smoothies eller skålar.. Jag älskar att äta det som är odlat just för att det finns det så mycket bra ting och då är det också – havre. Det mättar ju helt klart mer med havre i en sådan här än utan, men också en bra källa till protein, fibrer, järn, zink, magnesium och E-vitamin. Havre innehåller också maaaassor av antioxidanter ( som håller en ung) och har en inflammationshämmande effekt. Så att äta en skål med havregrynsgröt, eller ha i smoothien eller kanske t o m göra en overnight- oat (tryck för att se ett gott recept) på havre är en fantastiskt vana att börja dagen med 🙂

”Mer än hälften av alla vuxna svenskar har för mycket kolesterol i kroppen. Kolesterol är ett ämne som finns naturligt i blodet. Det behövs för att tillverka hormoner och vitaminer, för att bygga upp cellväggar och bilda gallsyror. Men på det sätt vi lever i dag får vi lätt för höga kolesterolvärden, vilket i sin tur allvarligt ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar.”  Denna text hittade jag och det får man ju helt en tankeställare av hur man måste behandla kroppen snällt. Och havre hjälper till att minska kolesterolet i våra kroppar! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!