Jummmy

IMG_5385 IMG_5400

 

Sötpotatis är ju på riktigt så enkelt, både att göra men att att äta också.. Mumma! Vet att ni redan fått två st recept på sötpotatis inom en vecka men gillar ni inte det ena kan ni iaf testa den andra.. eller alla tre. Jag älskar dom allihopa! Detta är också med ost precis som DETTA (tryck för att se det) recept var. Bara skär upp små bitar och rulla runt i olivolja sedan i ugn ca 15 min på 225 grader, tills dom är mjuka. Gör nu en liten dressing på olivolja, flytande honung, salt och peppar. Rör den så den är lös och sedan på den varma potatisen som kommer ut. Nu är detta lite sött så salta till detta med fetaosten, så den nästan smälter med den varma potatisen.. mmmmums och kram till er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Sötpotatis och fetaost tillsammans är det bästa jag vet, såååå gott när det söta möter det salta!

  Malin 2015-12-02 11:02:27 http://malinnorrman.devote.se
  Svara
 • Jag måste bara veta, varifrån kommer kläderna du hade in”Mum enough”? Du var fantastiskt snygg!!

  Liza 2015-12-02 01:30:55
  Svara
  • Svar på Lizas kommentar.

   Hej Liza! Miljoner tack söta du. Det är gammalt så inget som är ute nu men en vit skjorta och en svart tröja över fungerar alltid. Min vita skjorta är lite tunnare vilket är skönt när man har två plagg på sig sen är mina lite slappare svarta byxor med ”vitsträcksränder” på röda och dom är i ifrån Spanien… Tyvärr hade jag inte roligare svar än detta. Men KRAM från mig får du 🙂

   foodjunkie 2015-12-02 22:40:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!