Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Leva som man lär

IMG_5566

 

Jag får ju helt klart ta tillbaka hur kaxig jag var i DETTA (tryck för att se). Idag fick jag smaka på överdos. Fy fabian! Jag är ensam hemma och hade ingen mjölk hemma så gick ned till mitt fik under mig. Du vet ett sådan när man kommer in och dom säger ”det vanlig” ”ja tack”… Det blev det inte imorse då jag möts av en NY som jobbar där. Så jag beskriver det jag vill ha och kommer hem med dom starkaste kaffe jag någonsin druckit. Jag som skröt om hur stark kaffe jag dricker nu förtiden kan ju gå och skämmas i en hörna. I allt detta skulle jag iväg på viktiga ting då byggare skulle komma så frukost glömdes bort.. Men inte amma. Så även om ni aldrig ammat kan ni kanske tänka er in i hur jag mådde sen vid typ 13.30.. På 2 st ( ena hade jag med mig) e x t r a STORA och STARKA kaffe. Urk burk, jag har varit grå/gröt i ansiktet och ätit allt jag sett framför mig ( t o m smakat Albas barnmat jag kokade – aubergine och potatis). Så förlåt för dålig uppdatering och mitt skryt- inlägg förra veckan.

Det som totalt sög i det hela var att jag missade min träning. Det gick inte. Alba älskar att komma dit och lattja med Fannie men hon fick tyvärr vara med sin grå/gröna mamma.. 

På denna ljuvliga tallrik som gjorde mig lite piggare idag är det – färska fikon – hallon- sharon frukt – granatäpple – rouqfort ost – valnötter <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry