Ballongmage?

IMG_5923

 

Det här är inte någon maträtt utan en liten sallad att ha till sin maträtt. Som jag tycker är väldigt gott till maten. Det är fräscht och smakrikt, den bästa kombon enligt mig. Endast;

 •  ruccola
 • granatäpple
 • balsamico
 • olivloja
 • salt
 • peppar

Jag tog det här när det var mellanmåls-dags förra veckan, avslutade med en kaffe och det gav mig verkligen energi och vet ni vad, ruccola är bra för magen! Även om dom har en väldigt stark smak så är det just den bitterörtern som det kallas som gör magen glad. Det är samma som kaffe och grapefrukt, förstår ni lite då vad jag menar. Det är just dom bittra smakerna som sätter igång tarmarbetet och det betyder att det minskar matsmältningsbesvär. Vilket leder till ett förbättrat näringsupptaget, vilket i sin tur stärker immunförsvaret. Och nu när jag skriver om vår älskade mage som är jobbigt om man inte tänker ska tänka så långt som sitt immunförsvar är ballongmagen som kan komma ibland… Ät ruccola, kaffe ( utan mjölk) och grapefrukt! <3

HÄR har jag skrivit lite tips till er om just granatäpple.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Älskar ruccola, bästa salladen till allt! Äter hellre ruccola till hemmagjord pizza t.ex., än klassisk pizzasallad (även om vitkål är gott och nyttigt också)! Gärna med någon god vinägrett eller dressing, ex ”Italiensk” med örter, olivolja, lite chili och riven parmesan, det är toppen! Aldrig provat med granatäpple dock, men kan tänka mig det blir riktigt fint tillsammans med balsamvinägern! 🙂

  Carro 2016-01-02 22:12:37
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Åh jag håller med dig, så mycket godare till maten! Hoppas du gillar med granatäpplen i 😉 Det är en lätt favorit att ha till maten! KRAM

   foodjunkie 2016-01-03 19:23:28
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!