p a s t a l i c i o u s

IMG_9039 IMG_9049

 

Svårt ibland och förklara hur gott någonting är, det här känns nästan som jag inte ens behöver förklara här. Gillar man havskräftor så vet man hur gott det är. Plus att dom fått ligga och marineras i den där ört-dressingen jag gjorde HÄR och sedan på grillen inlindade i folie. Smaken av grillat är ju oslagbart men det är ju inget man ställer sig hemma nu och gör, förutom kanske att barnen grillar mashmellows i någon pulkabacke.. Mysigt. Ska på tal om det visa en sak till er i nästa inlägg nu när kylan kommit där hemma. Men återigen till dessa ny grillade havskräftor och bamseräkor. Jag hade lyckligtvis, eller inte inte bara jag var lycklig utan alla som är här, hade kvar en drös av bamseräkor idag och det gjorde jag en pasta av. En jag vill dela med mig av som ni kan göra där hemma:

 • 5 vitlök hackad
 • 1 gullök
 • chili ( jag hade rätt mycket)
 • matolja
 • salt
 • peppar
 • olivlja
 • timjan
 • persilja
 • räkor
 • pasta ( + smör när den är klar)

Koka ihop den här oljan en bra stund i en kastrull, med allt i. Hela oljan ska bara smaka räka, chili och vitlök när den är klar. Det som är knepet är att lägga i räkhuvuden och sedan ta ut dom igen sen när ni känner att det smakar så där gott som det ska göra. Och då lägga i dom skalade räk-stjärtarna för att snabbt värma upp dom i oljan. Blanda det med pasta och till det hade vi kalla hårda körsbärstomater. Är ni med mig? Fråga gärna annars, för vill så gärna att ni alla testar denna varma goda pasta <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!