Bästa söndags frukosten

IMG_0939 IMG_0971 IMG_1002 IMG_1013 IMG_1026

 

Tror ni min kille blev glad imorse? Få äta french toast eller fattiga riddare till frukost istället för smoothie vs chiapudding.. Det lixom bara stråla i ögonen och jag förstår honom, det är ju löjligt gott! Vi hade typ ingenting hemma men det blev den bästa frukosten ändå! Det är ju precis så jag älskar när det är. Hittade ljust rostbröd i fyren, några ägg.. snark hann jag tänka, men resultatet blev det här!

 • 4 st skivor toast bröd
 • 3 st ägg
 • 1 msk kanel
 • 1 msk kardemumma
 • 1 tsk vaniljsocker
 • 1 dl soyamjölk

Vispa upp allt ( utom brödet såklart) i en tillräckligt stor skål att lägga ned brödet i. Stek i smör på medelvärme. Jag gillar när dom nästan hinner bli lite hårda och inte så där mjuk-geggiga. Som ni ser så hade jag massa frukt och nötter till, helt galet gott till men även så hade jag värmt agave sirap i micron så den blir helt rinnig! Hittade i skåpet en karamell sirap som jag ringade på men den är ju ingen måste om man säger så..

 • agave sirap
 • banan
 • jordgubb
 • kiwi
 • valnötter

Ps. vill ni ha det mer som snacks så kan man även göra dessa ( tryck för att se) av det här.. Slurp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!