New York toasten

IMG_2527 IMG_2531 IMG_2538

 

Här är dom, just dom två som jag visade i förra inlägget. De magiskt goda rostade toasten! Min mamma läste här och ville komma förbi och mysa med Alba och samtidigt då testa min nyponsoppa. Så självklart tänkte jag då att hon skulle få smaka de underbara nyfunna New York smörgåsarna, för det kan vi väl kalla den där med kvarg och müsli..  Och wow vad gott det är sa hon och håller med om att ni måste testa! 😉 Ägget lägger jag i när vattnet kokar, i 3 minuter med lock på. Sköljer det under kallt vatten och skalar samtidigt, då blir det så som nästan pocherat.. 🙂

Nyponsoppan är så god med den där skeden med honung i och kokosgrädden! <3 Nu ska jag visa er vad jag har gjort för godis.. i nästa inlägg så hörs snart igen! Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh så himmelskt gott det ser ut! 😀 Kramis <3

  Molly Olsson 2016-02-07 09:06:16 http://finest.se/hlsofreak
  Svara
 • Herrejesus du överträffar dig själv hela tiden! Vilka bilder på fantastisk mat! Man vill bara krypa in i datorn och äta allt!

  Linn 2016-02-02 09:01:24
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Nämen gulliga du Linn, miljoner tack för din UNDERBARA kommentar! Jag blir så glad 😀 Kooooom och ät <3 KRAMAR

   foodjunkie 2016-02-03 11:12:51
   Svara
 • Åh vad gott!
  Jag tror att jag också måste testa New York smörgåsarna någon dag!

  vera 2016-01-28 17:55:23 http://swedishfoodmafia.fineday.se
  Svara
  • Svar på veras kommentar.

   Hej Vera! Sååå gott, alla som varit hemma hos mig nu har fått en och alla älskar den 😉 Hoppas du också gör det! Trevlig helg, kram!

   foodjunkie 2016-01-29 16:13:06
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!