En utsökt pasta tuno

IMG_6217-2 IMG_6225-2 IMG_6233-2 IMG_6248-2 IMG_6254-2 IMG_6258-2 IMG_6262-2 IMG_6269

 

Idag var det ju ett riktigt risigt väder.. men vad gör det. Det är ju söndag och man kunde göra precis vad man ville.. slappa eller ur ändå. Jag hade aldrig tagit mig ut om nu inte min pappa hade vart med. Vi hade redan bestämt att ta en lång promenad ( det blev iaf lite mer än en mil). Det där blötregn/snön som kom idag var när vi var på väg ut på Djurgården så det var ju bara att göra det. Och visst är det då man känner att man är duktig, på riktigt… Jag blev nämligen så taggad efter era kommentarer som ni skrev hur ni tränande härom dagen, dom vill jag verkligen tacka för! Jag längtar efter att komma i balans med träningen igen och komma igång på Kampsportslabbet, men det är så när man reser och där emellan blir sjuk. Det som gäller är ju då att äta bra, och det hoppas jag vi alla vet om!

På tal om mat, så kurrade mig mage ordentligt på vägen tillbaka idag och vi började undra vad vi snabbt kan laga ihop. Det här blev resultatet och det vill jag faktiskt tipsa om till er. En riktigt god pasta kan ju vara det ändå som kan släcka både hunger och sug ibland!

 • en burk tonfisk
 • ca 1/2 dl mayonäs
 • 1/2 citron + rivet skal
 • 1 bit hackad purjelök
 • 4 msk kapris
 • några jalapeno
 • svart peppar
 • salt

Blanda ihop det och smaka av med peppar och salt. Koka upp pasta och ägg. Gott med ruccola och balsamico till <3

Vill man ha liknande det här men inte pasta så finns DETTA recept, eller det HÄR 🙂

På promenaden träffade jag en vän som var ute på sin fööörsta promenad med sin lilla lilla bebis, som blev född akut i v 29 och var idag 38 veckor gammal, kära nån vilken pers dom varit med om men wow till sjukvården. Kommer ihåg min första promenad som om det var igår.. men det var nästan 10 månader sen. Hjälp vad tiden går fort! Sen träffa jag snyggaste( fick pris för årest bäst klädda man i år)  Roy som i veckan släpper sin nya bok, GRATTIS ( till er både jag träffa)!  KRAM till er alla nu och hoppas ni haft en underbar helg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad är det för pasta? ser så smal ut jämfört med vanlig spaghetti.

  Petra 2016-03-07 13:55:42
  Svara
 • Pasta looks great! Found a little Spanish shop in Stockholm with super delicious tuna, will try your recipe!

  V Söderqvist 2016-03-07 09:09:27 http://www.vsoderqvist.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!