BE CORE

IMG_6392IMG_6404IMG_6408IMG_6434IMG_6442IMG_6465IMG_6505IMG_6522

 

Ja alltså kära nån vad jobbigt ( jobbigt på ett bra sätt), både att ni skrev in så sjuuukt goda recept som ni har som dröm-skål i den här dunderbra tävlingen jag har här på bloggen.. som jag tyvärr inte själv kan vinna. Och det här som jag var på idag, som jag självklart också vill tipsa om. Ni som har läst här länge nu vet att jag är ju älskar ( läs med stora bokstäver) soul-cycle.. fast det var när jag var i LA, men Lyckan Lyckansson har kommit hit!!!! Jag kan med sanningens händer skriva här på tangentbordet att jag gillar inte spinning men det här är någonting helt annat- mörk rum, höög musik (sjukt bra musik dessutom, den HÄR favorit låten var en av dom lugna ) man använder hantlar under låtar och det är så sjukt glatt vilket betyder att man glömmer bort hur vidrigt jobbigt det är. Så TACK till BECORE som har tagit detta till Stockholm nu! Det roliga slutar inte än, dom har mer kul, Barre- hård balett träning som bränner siukt bra i rumpan skulle jag vilja snabbt kalla det men även dom där maskinerna som ni ser på bilderna. Allt det här kan ni får testa på nu under helgen, det är deras öppningserbjudande och det vill jag såklart då visa er och inte bara sitta inne med den informationen själv. HÄR hittar ni passen! 🙂

HÄR  – HÄR  kan ni se bilder på mig när jag har kört soul- cycle.. varning för svettiga bilder! Dom bilderna var innan min lilla Alba kom och det är ju inte meningen att hon ska vara med på becore gymmet men idag gick det bra då min syster passa henne medan jag fick testa på allt det här roliga. Och visst hitta jag några söta bilder do tagit, hon hade oxå tränat med hantlarna.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du, med den fantastiska kroppen du har, är det svårt att fatta att bloggen heter Foodjunkie! Wow!

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Eva Solo till Le Creuset kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  Maja 2016-03-09 14:52:45
  Svara
 • Spännande, måste testa!!

  Anna 2016-03-09 14:42:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!