Får ni lika mycket barndomsminnen av detta som jag?

IMG_6860 IMG_6871 IMG_6873 IMG_6875 IMG_6878 IMG_6884 IMG_6887 IMG_6894 IMG_6950 IMG_6954IMG_6916

 

Hur gott är inte det här? Det väcker massa barndomsminnen och man blir helt glad i kroppen. Även om det kanske är våren som är på vägen utanför fönster också så kan jag ju helt klart tipsa om dom här goda potatisbullarna.

 • potatis
 • olivolja
 • salt
 • peppar

Det ända som behövs för att göra dom. Och ett rivjärn, stekpanna och stekspade typ.. För det bar att skala potatisen, riva den, klämma ur vätskan som är i, forma till bollar, steka äta 🙂

Jag ville såklart ha lingonsylt till då det är mest klassiskt, men gjorde det lite nyt så jag ville ha det lite saftigare. Tog och blanda ut ( egengjorda, recept HÄR) lingonsylten med lite vetten och agavesirap och ringlade på! Hade även på lite hackad selleri för att få till lite krisp och fräsch smak 🙂 Som ni ser så sitts både min hund och bebis väldigt sugna.. Hoppas ni också blev det och får en fin helg <3

 

När vi satt och slurpa i oss detta titta jag min mammas fina reportage i tidningen ELLE decoration, hela 19 sidor hade hon i den. Ville väl mest bara skryta lite för tycker det var så sablarna snyggt haha.. Duktiga lilla mamma 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Alltså jag DÖR vad söt hon är!!! Ni får hålla hårt i henne i framtiden 😉

  Elin 2016-03-12 10:24:10
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Men GULLIGA du <3 <3 <3 hon är så snäll den lilla gullungen, höll för munnen idag när hon hosta haha…

   foodjunkie 2016-03-12 16:34:02
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!