Vatten vs. Läsk

IMG_8694

 

Det är faktiskt under flera tillfällen som jag har tänk skoja och skriva att det är någonting heeeelt annat än vad det är på bilderna, och att ni då ser att det inte är det, bara för att se vad ni säger.. typ som att säga om dom här dryckerna är  ” det här är en ny skörd av min egna sparris som jag har mosat och silat själv”. Vilket ni verkligen ser att det inte är! Men ni får som sagt hålla utkik idag är det är 1 april.. 😉

Fast nu är det så här jag ville säga er en sak nu med tal om dryck. Dricker ni för att släcka törsten eller för att ni vill ha? Jag är inte så törstig person av mig, vissa är ju det och vissa inte. Vi ska ju dricka när vi är törstiga vi behöver inte kämpa i oss mer än vad som behövs. Självklart menar jag då vatten. Vi får ju nämligen i oss olika mycket vatten genom maten när vi äter. Och äter vi en salt lunch dricker vi mer sen så det är en dagsform det här med att dricka vatten. Men jag har ju gett er som tips att börja dagen med ett ljummet glas vatten just för att då har vi inget annat i tarmarna och dom renas. Nu till det som det är bild på som jag vill tipsa om, gå till Mother och köp hem massa olika drycker, jag såg att dom var billigare där än på ICA och det här är bra dryck. Och på tal om mitt förra inlägg hur bra lingon är ( HÄR har jag skrivit mer bra att veta om lingon)- vi snapsar Lingon här hemma idag.

Men till er som väljer mellan vatten och läsk när ni väl står där törstiga har jag några små valda ord att lägga på minnet..

 • balans
 • fukt
 • uppfriskande
 • rensar akne
 • noll kalorier
 • naturel
 • tillfredsställande
 • bra för din kropp

Vatten vs Läsk

 •  sockrade
 • orsakar svullnad
 • full av kemikalier
 • ton kalorier
 • konstgjord
 • gjort på ett laberatorim
 • ger dig gaser
 • skadligt för din kropp

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!