Socker narkoman och vitkålsbiffar

IMG_8974 IMG_8979 IMG_8987 IMG_8995

 

Hörrni vad jag skönt och få berätta att jag är socker narkoman, utan att knappt veta om det. Eller så visste jag det fast har väl blundat för det. Socker är den stora boven till så mycket dumt som händer i våra kroppar Och det är ju så att ju mer socker det är i mat ju mindre näring finns det. Och när man inte vet att det är så mycket socker i mat är det ju svårt att veta att man ska göra sig av med det också. Det är ju ingen nyhet att socker inte är bra för kroppen, det är ju sen gammalt, det jag menar är att det är socker i a l l t vi köper. Vi måste börja tänka på vad det är vi köper med oss hem för att få oss belåtna. Det som är tips då om man ska börja titta vad man köper och det dumma är ju andra namn för socker, som ex fruktos som är lika skadligt för levern som alkohol. Som mitt motto i livet är ju då att äta ren mat, och fruktos kommer ju från frukt… Det är när den görs om till sötningsmedel i ett laboratorium som den kan bli till en hälsofara.

Så det stora tipset kommer nu när ni bestämmer er för att göra som jag att låta bli att luras av sockret. Var beredd på socker dippar!!!! Suget kommer ju slå till efter middagen ikväll.. Men jag är redo! Det gäller att täcka upp det med nyttiga ting, det vet jag ju då jag är en periodare med detta. Just nu är gojibär och kokoschips det bästa knepet. Nu till någonting som renar bra istället är ju kål som jag skrev om HÄR med ett jättegott recept. Och jag fortsätter här med smarriga vitkålsbiffar

 • vitkål i skivor
 • olivolja
 • flytande honung ( sötma på ett bra vis)
 • citron
 • citron zest
 • salt
 • peppar

In i ugn och sedan ha det typ till ALLT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • ÅHhhh. Nu har jag försökt läsa mig till och googla, blir så nyfiken på detta med socker. Vad är det för sockerprogram du lyssnat på och hade du något tips på netflix dokumentärer? Det är ett spännande ämne! 🙂

  Väldigt inspirerande att läsa dina blogginlägg! Blir alltid så glad! Kram <3

  Sofia 2016-04-13 21:15:18
  Svara
 • Ett tips är att dricka aloe Vera! Hjälper mig jättemycket mot mitt sockerbegär och gör att man inte alls är lika sugen på något sött. Dessutom rensar det kroppen inifrån och har en massa andra fantastiska egenskaper! Är själv återförsäljare av aloe Vera produkter och kan verkligen rekommendera att dricka det, tom min 2 åring älskar det 🙂

  Petra 2016-04-06 12:50:05
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Åh vad bra tips, tack snälla du. Jag köpte precis en stolor flaska med aloe vera.. precis som min kropp visste detta 😉 Vad kul att din lilla gillar det, ska testa och se vad Alba säger.. KRAM

   foodjunkie 2016-04-06 13:47:03
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!