Vill få upp ögonen för oss sockertorskar och det dolda sockret

IMG_9001

 

Hej kära ni! Så kul att ni hade så mycket att tillägga nu när jag sa att jag är en liten sockertorsk.  Många som känner igen sig och och sedan finns det ju dom som faktiskt inte har detta och förstår. Min sambo förstår ju inte varför jag är sugen på någonting och hur jag kan tycka dom här barsen jag köper är goda, dom är ju bara fyllda med socker säger han…( jo tack jag vet men jag är sugen..) Det jag vill förtydliga i det hela är att jag som redan äter ren mat som är gjort från grunden blir nervös då jag ser och vet att det finns så mycket som vi inte vet om och att jag vill att vi får upp ögonen på det här dolda sockret. Det är inte nyttigt och ta en glas juice, även om det finns bra grejer i det också men då måste vi välja bort någonting annat sött under dagen för att hitta den rätta balansen. Allt handlar ju som alltid balans! Är ni med? Jag har ju också förstått att eftersom jag ammar nu så är suget på att hålla sig fylld med energi högre än vanligt, där var ni en del som kände igen er. Så summan av kardemumman – jag kommer fortsätta att inspirera att göra egen ren mat! Tack för dig som tipsa om att det fanns dokumentärer på Netflix om dolda sockret – ska spana på det ikväll! 

Vi är nog VÄLDIGT många som älskar guacamole( HÄR kan ni trycka för att få mer tips om den). Jag tycker det är lite (tokigt) fint att servera den i själva skalet.. thihihih… Ni ska få se vad jag hade det till snart <3

 • 2 st avokado
 • 1 vitlök
 • 1/3 gullök
 • 2 jalapeno
 • 1/2 citron
 • salt
 • peppar

Jag mixade den här snabbt just för att få till den där starka smaken från jalapeno på rätt sätt. Kram så länge till er alla 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej och tack för inspiration, du har fått mig att äta nyttigare och må bättre!
  En klurig grej för mig är när jag är i skolan/jobb eller bara ute på stan och blir sötsugen. Då är det så lätt att gå in på affären och köpa något onyttigt och snabbt att äta. Vad är ditt tips då, vad ska man köpa för gott som inte innehåller massa socker?
  Kram!!

  Vilma 2016-04-07 13:39:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!