Ett perfekt vegetariskt alternativ som pålägg

IMG_2988 IMG_3008 IMG_3010

 

Ni som är vegetarianer ( är bäst.. haha) har nog ibland känt att man måste få i sig protein. Även om man då vet att det finns i bönor kanske det inte är det roligaste att äta bara som dom är. Så därför vill  jag faktiskt tipsa om min super enkla lilla knäckis jag åt. Vi alla vet nog hur gott det kan vara med en ägg-knäckis med lägg då till den godaste bönröran under! Den är så simpel att göra att steka ägget tar lång tid.. Jag använder mig av ett litet paket svarta bönor och sköljer av dom. Sedan i en kastrull med kokosolja och pressar i en vitlök. Mosar med sked och smakar av med salt och peppar! Till detta är ju tips – soltorkade tomater – avokado och färsk basilika!

denna bönröra kan man ha till så mycket mer så ni vet, typ som tacos <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ironin i att tipsa vegetarianer om äggmackor?

  J 2016-06-08 19:06:30
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Oj förlåt. Det blev faktiskt ett litet generalfel här. Mitt tips var då att göra bönröran och ha som pålägg.. Jag ber om ursäkt! Klantigt. Jag får helt enkelt vara ärlig och säga att jag är väldigt tankspridd just nu.. Hoppas du har en fin dag!

   foodjunkie 2016-06-09 14:45:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!