Mina knep till att sluta amma

IMG_3796 IMG_3819 IMG_3826

 

Först vill jag faktiskt börja med och säga TACK till er som hejar på oss just nu när amningen och det här med att vara mjölkko börjar lida mot sig slut. Det är femte nattningen utan och vågar knappt säga att det går som en dans för det lär jag väl få igen nu.. ( peppar peppar ta i trä). Jag tänkte att jag kunde ge mina tips nu när det ändå har gått så bra som det har gått och fungerar inte detta nu så tar jag tillbaka allt jag skrivit… Men det hoppas jag inte på att göra!

 • Bara bestäm dig, är du inte där ännu så blir det svårt
 • Lämna bort till någon nära och trygg i två dagar
 • Lyssna på andra underbara mammor, mest för att få pepp och självklart tips
 • Sov i sporttopp ( och polotröja första nätterna)
 • Visa inte era sköna brön inom närmsta 14 dagar ( så lång tid tar det att glömma sa min BVC)
 • Ladda upp med massa favorit mat och dryck under dagen
 • Ligg inte i samma position vid läggning
 • Gå ut och gör någonting så fort det börjar bli tutt-dags så det lika fort glöms
 • Ha alltid din bröstpump redo
 • Värm vatten om välling inte fungerar
 • Sist men inte minst, mycket närhet
 • Eller en till sak, fråga mig vad ni vill så svarar jag direkt

Sen har jag såklart ett annat tips för er som inte alls ammar, gå och ät på Mother! Så enkelt och gott som det kan bli är det. Min favorit är att plocka från deras vegetariska buffe, allt känns nyttigt och mättande. Idag hade jag äran att få äta med dom snyggaste brunetterna i stan, Lisa som väntar bebis ( jag kände den sparka första gången  idag, och jag smälte till en pöl så gulligt) och Alexia som har den sötaste lilla dockan till dotter. Så kul och se dom små älsklingarna ihop! KRAM till er alla

HÄR har jag skrivit mer om Mother för er som vill veta mer om det

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Tack för detta fantastiska inlägg! MEN.. kan du inte skriva om era rutiner på kvällen nu! Jag älskar din blogg & ditt tänk kring att vara mamma. Jag har själv en liten vilding på snart 7 månader så att sluta amma ligger ganska nära! Tack för fantastisk blogg, härliga recept & underbar inspiration. Kram/Lina

  Lina 2016-06-15 20:49:12
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina! Tusen tack <3 det är så häftigt hur starka vi mammor är, vi klarar allt. Så ska du sluta så kommer du klara det, men bestäm dig först.. jag gjorde inte det på riktigt och då gick det inte… Men mega tips är att lämna iväg, både för att du ska hitta kraft att sluta och att se att det gick ju när du inte var där. Jag kan absolut dela med mig mer om hennes rutiner, så håll ögonen öppna! <3 Nu har jag ny kamera också så det ska komma upp MYCKET mer nu 🙂 Kram!

   foodjunkie 2016-06-27 22:10:55
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!