HABIBI

P1010821P1010808P1010815P1010820P1010835P1010826

 

Det har kallar jag lyx (med stora bokstäver)! Alba hade världens gulligaste kompisar och lekte från att vi kom innanför dörren tills hon somnade. Jag fick mat serverat, hemlagad mat som var helt gudomligt gott! Vi var bland bara glada, omtänksamma och härliga människor.. inte bara för att jag fick mat serverad utan annars också! Och deras hus dom hyrt här var helt g a l e t fint. Så jag är väldigt glad att jag struntade i min siesta igår och hamnade på den här underbara middagen istället <3

Fisk nere i medelhavet är ju någonting helt annat än hemma, tror ni kan föreställa er hur gott det var med all den där fisken som grillades, hel, i både kryddor – vitlök- smör! Tips till er är att springa och köpa dom där zucchini-plättarna på Beirut, finns på lösvikt eller på macka i Östermalmshallen! Jag vet att jag gett recept på dessa några gången ( HÄR  och HÄR )  men dom har en galet god krydda i sig som ni måste testa 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!