Två klassiska smakrika favoriter

IMG_7290 IMG_7284 IMG_7286

 

Igår var det ju söndag, och även fotbolls-final. Så kan det bli härligare då att duka upp massa gott snacks. Skulle iofs kunna äta detta oftare än bara söndagar. Det är ju så gott! Hitta några fina tomater, mozzarella, färsk basilika = caprese.. men glöm inte olivolja, salt ( jag hade även selleri- salt, svart nymalen peppar och chiliflaks). Den andra ljuvliga salladen är också en klassiker men som jag tror vi är många som är dåliga på att komma ihåg att göra.. Endive- sallad med blåost. Lika enkelt som den förra salladen, bara endive blad, en god blåost, valnötter, och en frukt – päron, äpple eller som vi vattenmelon. Toppa med vit balsamico, olivolja, nymalen svartpeppar. Ni alla vet nog redan hur enkelt detta är men ville mest bara påminna er om dom 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Älskar din blogg! Och alla fantastiska bilder på god och inspirerande mat och din otroligt söta dotter! Hoppas inte du tycker frågan är för privat då du förut skrev ibland om din sambo och pappan till din dotter,ser ditt liv annorlunda ut idag eller är det bara ett val du tagit?:) som sagt,hoppas frågan inte är för privat men jag bara funderade på varför han aldrig nämns längre! Kram och tack för att du briljerar med min favvoblogg!

    Sabina 2016-07-11 19:32:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!