Ett magiskt recept

IMG_5027IMG_5028IMG_5123IMG_5127IMG_5130IMG_5136IMG_5139IMG_5148IMG_5150IMG_5212IMG_5218IMG_5320IMG_5329IMG_5338IMG_5340IMG_5354

 

Ni anar kanske själva hur gott detta var? Det är precis så här man önskar att man åt varje dag. Ute i luften, bland alla möjliga olika blommor, med massa värmeljus, bästa sällskapet, bra musik, glad bebis, rosé och all galet god mat som står där på bordet. Det är mer än det ni ska få recept på idag, det var så mycket gott att jag storkna och kunde knappt tala för mig efter. Länge sen jag blev så mätt som alla dessa dagar jag var där. Men kunde ju inte motstå allt gott som fanns överallt! Och dessa måste ni testa att göra, perfekt nu i helgen 🙂

 • Börja med att göra riset – en klick smör, salt, ris, hackad rödlök och vitlök, buljong, vittvin, sedan mängden vatten som ska i. Låt detta stå och dra ihop sig under ett lock.
 • Hacka upp i tärningar- zucchini, tomat, paprika, massa vitlök, rödlök och massvis av härliga färska ( mynta, dill, oregano hade vi) kryddor, samt fetaost.
 • Fräs nu allt detta i en panna, vänta med fetaosten.
 • Ha i riset när det är klart och rör ihop med fetaosten.
 • Nu ska du dela upp dina paprikor som jag visat på bilden, aningen har ni små eller så har ni dom långa röda som finns( dom blir snäppet sötare om man vill ha det). 
 • Sätt på ungen på 225 grader och fyll nu allt det där goda i dina paprika. Lägg dom i en ungsform som i botten har ni smör och lite turkisk yoghurt. Det smälter ihop så gott med alla smaker under tiden i ugn och blir som en sky att ha till.

Smaklig måltid och ha en trevlig helg! <3

HÄR är ett annat recept om ni gillar att fylla grönsaker så här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej,

  Ni verkar vara så härliga.
  Är en trogen läsare. Mkt inspiration och fina bilder.
  Måste bara fråga varför ni ska flytta isär? 🙁

  Emanuella 2016-08-08 16:05:18
  Svara
  • Svar på Emanuellas kommentar.

   Hej Emanuella! 1000 tack, jag har verkligen alltid kul med min lilla skatt även om hon är bestämd.. Vad glad jag blir att höra det av en trogen läsare, det värmer i hela mamman hjärtat! <3 Att vi ska flytta isär vill jag hålla lite privat tills vidare, jag måste hitta mitt egna och allt annat och landa i allt innan jag kan öppna mig mer. Hoppas du förstår! Ha en fin vecka!

   foodjunkie 2016-08-15 13:38:57
   Svara
  • Svar på Emanuellas kommentar.

   Hej Emanuella! 1000 tack, jag har verkligen alltid kul med min lilla skatt även om hon är bestämd.. Vad glad jag blir att höra det av en trogen läsare, det värmer i hela mamman hjärtat! <3 Att vi ska flytta isär vill jag hålla lite privat tills vidare, jag måste hitta mitt egna och allt annat och landa i allt innan jag kan öppna mig mer. Hoppas du förstår! Ha en fin vecka!

   foodjunkie 2016-08-15 13:38:57
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!