Det här är så enkelt och så gott

IMG_5031IMG_5042IMG_5056IMG_5059IMG_5064IMG_5073IMG_5097

 

Vad gör det att det kommer en regnskur när man kan krypa under ett sånt här mysigt tak. Där inne satt vi alla tjejer( och en killhund). Hade precis gjort oss dom goda knäckmackorna som jag vill tipsa om. Vet att jag tipsat om dessa bara för någon dag sedan HÄR, men dessa var istället för med romsåsen till den varmrökta laxen var det majonäs och sallad. Har ni hunnit testa detta nu efter jag skrev det förra veckan? Båda är fantastiskt goda. Sen att just dom här blev lite extra magiska då för att laxen hade min gudfar rökt själv och sallad var egenodlad. Vi ska att börja äta en sån här är som att ” ska bara ta ett chips” och sedan är hela påsen slut.. 

Tips på min favorit varmrökta lax är den från Lidl, vet ni vilken det är? Riktigt god och färsk känns den. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!