Att lyssna på sin kropp

IMG_6270IMG_6258  IMG_6295

 

Är ni bra på att lyssna på er själva, alltså på er kropp? Jag hade stenkoll på min.. Så känner att jag svikit den nu när jag fått den här j****a magkatarren. Men med den ena kommer alltid det andra, en ond cirkel blir det ju. Träning, stress, mat, sömn, alkohol osv.. ni förstår nog vad jag menar och nu kan det bara bli bättre. Det är någonting jag blir taggad av, att bara få komma tillbaka till att må bra i sin kropp. När man vet att den fått i sig bra mat, motionerat den och pumpat upp (dom obefintliga) musklerna, låta den vila när den är trött och dansa när den behöver de 😉

Det här med magontet suger, att tänka att man ska äta så tråkig mat som möjligt känns som jag håller på och mobbar mig själv. Äta pasta, ris, potatis, vitt bröd osv men… Nja. Jag har kommit på lite bättre än så men det är ändå inte så kul.. Mannagrynsgröt på soya är en favorit just nu iaf! Sen dricks de te, äts vattenmelon och chiapudding mycket nu också ( mellan all trålmat). Tänkte om det var någon som vill ha tips fall ni är i samma sitts. Annars gör nåt härligt som åk ut och basta vid en sjö och drick en egengjord saft i nya mjuka bomullskläder, receptet på saften kommer snart men på kläderna är det endast ekologisk bomull.. mina är ifrån BreadandBoxers. Nu måste jag lyssna på min kropp och krypa ner i sängen. KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hoppas du kryar på dig! Känn ingen stress över bloggen. Vi läsare finns kvar här oavsett om det dröjer mellan inläggen. Styrkekram

  Hannah 2016-08-15 23:00:34
  Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   1000 tals kramar till dig fina Hannah! Det värmer så att bara veta att det inte finns någon stress, då blir allt så mycket lättare och allt glider på mycket bättre! Så nu bara av din kommentar blev det några extra inlägg 😉 KRAM

   foodjunkie 2016-08-31 23:19:11
   Svara
 • Åh stackare med magkatarren. Skickar massa krya-på-dig-kramar <3 hoppas du blir kvitt med den snart, kram!

  julia 2016-08-15 11:10:32
  Svara
  • Svar på julias kommentar.

   1000 tack rara du <3 det hoppas jag med men känns som det det är på att vända, bra särt på den här veckan helt enkelt 🙂 Hoppas du får en underbar vecka! KRAM

   foodjunkie 2016-08-15 13:00:10
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!