Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hoppla så gott

IMG_9919 IMG_9941 IMG_9949

 

Det är ju så mysigt att gå upp på morgonkvisten och tända ljus. Även om den stunden kanske inte varar så länge så tycker jag det är värt det. Vi alla har olika prioritering när det kommer hur många minuter man lägger på en frukost.. vissa 10- och andra 45 minuter. Tror det kan bero på hur länge man vill sova 😉 I helgen hoppas jag ni alla passar på att sova ut och äter gott, och är det någon som inte får till det med att äta grapefrukt på morgonen så piffa upp det så här. Det är ju så härligt när granatäpple säsongen är kommen, man kan ha det till precis allt! Men här är det även riven kokos och  lite ekologisk lönnsirap på. Hoppla så gott! Och mina favoriter med grapefrukt börjar komma till butik nu – Florida, och ta dom som glänser mest och minst ”ploppar på”. Någon som förstod det där med ”ploppar”..? Inte som en apelsin, utan helst blank lixom. Ni kommer förstå när ni väl står där och tittar, hoppas jag iaf! Kram så länge <3

Nämnde lite hur bra grapefrukt är HÄR fall ni vill se, fast såg även att det var ett bröd där som jag ska göra nu i helgen som är så saftigt och enkelt. Haha inte varje dag jag går in och hittar inspo på min egna blogg… 😛

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind